Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ κ. ΤΑΣΣΩ









Ο ΧΙΩΤΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 
Κ. Δ. ΠΕΡΡΙΚΟΣ




Πολύ αγαπητή Τασσώ
Αφού ζητήσω συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντησή μου, θα ήθελα να νοιώσεις και εσύ τη χαρά μου που επί τέλους ο Περρίκος  αρχίζει να γίνεται γνωστός στον τόπο που γεννήθηκε. Πέραν από το «ήρωας» ακούγεται το «ανθρωπιστής και οραματιστής». Μαζί με αυτά και το «Μελαχροινούδης».
Για το τελευταίο νοιώθω άσχημα γιατί δεν ήμουν μόνος στην προσπάθεια.Υπάρχουν αρκετοί πριν από μένα, για να ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι, καθένας με τον τρόπο του, που πρόσφεραν στον κοινό σκοπό, όπως Γιάννης Κολλιάρος, Γιώργης Μπαχάς, Βαγγέλης Ρουφάκης, Μιχάλης Καριάμης για να αναφερθώ σε μερικά ονόματα, οι μέχρι τώρα διευθύντριες του σχολείου Καλλιμασιάς καθώς και πολλοί αιρετοί μας τους οποίους δεν κατονομάζω για να μην αδικήσω κανένα.


Κων/νος Δ. Περρίκος



Αυτό που προέχει τώρα που αρχίζει να βγαίνει από την αφάνεια είναι η μεθοδευμένη ενέργεια από κατάλληλους ανθρώπους που πιστεύουν στα οράματά του ώστε η θυσία του να πιάσει τόπο: Να ξυπνήσει ο λαός ξετινάζοντας από πάνω του τον «την καφενειακή πολιτική του κάθε κατεργάρη που μοναδικό του προσόν είναι ότι σπούδασε την κεφαλαιοκρατική αγυρτεία» και  αφού βγάλει τη τσίμπλα από τα μάτια του να εργαστεί για το γενικό καλό, μέσα από το οποίο ευοδώνεται και το μερικό.



Κ. ΠΕΡΡΙΚΟΣ





Η άτυπη ομάδα ''Φίλοι Κώστα Περρίκου'' ανάρτησε  σχετικά αποσπάσματα από την παράνομη εφημερίδα ''ΔΟΞΑ'' που χαρακτηρίζονται για τη διαχρονικότητά τους και ταιριάζουν γάντι στην εποχή μας.
Εδώ σταματώ με την ευχή ότι και εσύ που μπορείς θα βοηθήσεις ''τώρα που φέραμε το καράβι στο λιμάνι''
Με την εκτίμησή μου












Δημ. Μελαχροινούδης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου