Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κύριε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ


´Αξ. Κύριε Πρωθυπουργέ ,
             Παίρνω το θάρρος επειδή στην ηλικία είστε μικρότερος από τα παιδιά μου να σάς εκθέσω τις απόψεις μου, τούς προβληματισμούς και κυρίως την αγανάκτηση
μου για το μπάχαλο και την παρανομία πού καθημερινά βλέπω, ακούω και επικρατεί στην Πατρίδα μας και εσείς σαν Άρχοντας τού τόπου κάνετε τον Κινέζο!!!
            Δεν πιστεύω να μην γνωρίζετε το τί; γίνεται στα υπουργεία σας και το τί;  πράττουν οι ανεκδιήγητοι υπουργοί σας!
            Μάς διασύρουν και μάς ξευτιλίζουν διεθνώς καθημερινά, κάθε ώρα και στιγμή κάνοντας κι ´αυτοί το ίδιο με εσάς, δηλαδή τούς Κινέζους.
1)    Στην παιδεία εκεί και αν επικρατεί μπάχαλο! Ρουβίκωνες και αναρχικοί ( Κράτος εν Κράτει ) Αίσχος και Ντροπή !!! Ρεζίλι των σκυλιών Διεθνώς!
    2)  Στην Δημόσια τάξη, έχετε διαλύσει τα πάντα, έχετε αποκεφαλίσει και απαξιώνετε τούς ένστολους τούς ξεφτιλίζετε και τούς κάνετε μπαλάκι τού κλώτσου και μπάτσου!
    3)  Την ´Υγεία εκεί και αν γίνεται ό χαμός, είμαστε για κλάματα και για τα πανηγύρια !
    4)  Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να αμαυρώσετε την υπόληψη και την αξιοπρέπεια των δικαστικών πού τούς ρίχνετε με κάθε τρόπο καθημερινά μπανανόφλουδες!
   5)  Τώρα εσείς είστε ´Υπουργός ´Εξωτερικών χρειάζεται πολύ προσοχή στον χειρισμό  των διεθνών μας σχέσεων και προ παντός της εδαφικής μας ακεραιότητες !!!
    6)  Τα όσια και τα ´Ιερά μας! ´Εδώ και αν χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί με την φόρα πού, έχετε πάρει για να γίνεται αρεστός στο αριστερόστροφο ασκέρι σας, με  υποσχέσεις να διορίσετε νέους δημοσίους υπαλλήλους δολοφονείτε τούς παπάδες, την εκκλησία, διαλύεται την Χριστιανοσύνη! Βρήκατε έναν υπερήλικα άφωνο γέροντα πού θα έπρεπε πλέον να μονάζει σε κάποιο Μοναστήρι και να προσεύχεται, διότι
δεν γνωρίζει κανείς σ´ αυτή την ηλικία ή Σοφία τού μυαλού αν μεταλλάσσεται σε παλιμπαιδισμό και παραλογισμό με τις ενέργειες και αποφάσεις πού παίρνει !
             Εύχομαι ή Παναγιά και ό Χριστός να σάς φωτίσουν όλους σας!       
             Ένας ονειροπόλος Ακρίτας





   








  Λευτέρης Πυνκής
   (Καλλιμασιώτης)
    

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ,,,,, ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΑ

    Σταυρος Τσιμπουκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kate Garagani Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.Το τραγικότερο,μας πήραν τα χρήματα μας οι νύν και οι προηγούμενοι άνευ προειδοποίησης και τώρα πρέπει να πληρώσουμε δικαστικά έξοδα για να μας τα επιστρέψουν,που προσωπικά δεν το πιστεύω.Καμαρώνουν για το πλεόνασμα των 6 δίς και όχι 3ων που έπρεπε και δεν ντρέπονται για την εξαθλίωση των συνανθρώπων τους.

    Kate Garagani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια διαλημενη χωρα ημαστε που την απωτελιοσε ο κοκινος φασησμος

    Γιάννης Μυλωνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ θα πάρω το θάρρος να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας κε Πυνκη γιατί και εγώ έχω ένα γιο ακριβώς 5 χρόνια μεγαλύτερο του κυριου Τσίπρα και άλλον έναν 26 μέρες μικρότερο. Δεν θα τον
    αδικήσω ρίχνοντας όλες τις ευθύνες σ’εκεινον , όλοι φταίνε . Όμως εκείνος κυβερνά την χώρα τώρα και κάτι πρέπει ν’αλλαξει

    Markella Kyros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε ουστ και αεί σιχτίρ αλήτες πολιτικάντηδες πολιτικοί απατεώνες!!!
    Ας προσεχαμε!
    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα!

    George Papageorgiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή