Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο πάντα ονειροπόλος αισθηματίας



Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας και δημόσια τις ευχές μου για τα 72 χρόνια πού κλίνει σήμερα 3 Νοεμβρίου ό αδελφόφιλος Καριαμομίχαλος!
        Δεν θα γίνω κουραστικός και θα μπω απ´ ευθείας στο θέμα πού θέλω δημοσίως να προβάλω ! ´Απευθύνομαι προς κάθε αρμόδιο Θρησκευτικό ´Εκκλησιαστικό και Τοπικό Δημοτικό ή Περιφερειακό ´Υπεύθυνο.
        Χθες μετά από πεντέμισι χρόνια το ιερό καθήκον μου προς την ´Ιουλία με έφερε εντός των τειχών του Μοναστηριού της Παναγίας  Μυρτιδιωτίσης. Είχα να το επισκεφτώ πάνω από πέντε χρόνια. Μόλις μπήκα στόν προαύλιο χώρο κτύπησαν τα καμπανάκια στο μυαλό μου! Το θέαμα αποκαρδιωτικό! Τα βορειοανατολικά τείχη έτοιμα να γκρεμίσουν να κατρακυλήσουν και να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα!
       Δεν θα αναφερθώ στις ανακρίβειες πού αναφέρονται στο ημερολόγιο της ´Ιεράς Μητρόπολης Χίου Ψαρών και Οινουσσών τού έτους 2018 περί δήθεν (6) μοναχών, αυτά  είναι παραμύθια της Χαλιμάς και να λέμε ότι έχουμε μοναχούς ανύπαρκτους.
    ´Ας είναι καλά ό ´Αρχιμανδρίτης Βικέντιος μοναχικός θαμώνας της Μονής.
      Κύριε Δήμαρχε είστε ´Αρχιτέκτονας και από μικρό παιδί μέσα στην εκκλησία !
      Κύριε Αντιπεριφερειάρχα είστε από πολλά χρόνια ´Ιεροψάλτης και μάλιστα πάρα πολύ καλός! Αυτή την φορά σάς κάνω έκκληση και παράκληση να φροντίσετε όλοι σας να μην γκρεμοτσακιστεί τω Μοναστήρι !Δείξτε λίγο ενδιαφέρον έκτος των προεκλογικών σας καθημερινώς ενεργειών πού έχετε πέσει με τα μούτρα για τον θώκο !
      ´Αν σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δω καμία ενέργεια θα σάς πάρει όλους και θα σάς σηκώσει και ξέρετε όλοι σας ότι δεν ορρωδώ προ ουδενός! Θα ακούσετε δημοσίως τα εξ αμάξης. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και προεκλογική περίοδο !
        Εύχομαι σε όλους σας Καλό Μήνα και Καλά Μυαλά για το καλό της Χίου.
           Ο πάντα ονειροπόλος αισθηματίας










 Λευτέρης Πυκνής
(Καλλιμασιώτης)






1 σχόλιο: