Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΕΝΩΜΕΝOI ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΕΝΩΜΕΝOI ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ!

Η εμπεριστατωμένη ραδιοτηλεφωνική τοποθέτηση του Σταύρου Μιχαηλίδη Nαυάρχου (Λ.Σ ε.α.), το πρωί της 29/9/2016 σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό, καθώς επίσης και τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις ανέκαθεν διεκδικήσεις των γειτόνων μας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και τις επικροτώ. Λες και είχε προβλέψει τις εξαγγελίες του σουλτάνου ΕΡΝΤΟΓΑΝ.



Πηγή φωτό : enikos.gr

Η σημερινή ραδιοτηλεφωνική στις 30/9/2016 επίσης τοποθέτηση και ανάλυση των στρατηγικών και γεωπολιτικών θέσεων του Χάρι Μπουρνιά Ναυάρχου (Λ.Σ. ε.α) καθώς και οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί Τούρκων και Ελλήνων, καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο γνώσεων και φρονήματος των Αξιωματικών και ενόπλων δυνάμεων τις χώρας μας.
   
Χαίρομαι και νιώθω βαθιά ικανοποίηση και Υπερηφάνεια για τα δύο Άξια Τέκνα τις Χίου και τον Σταύρο και τον Χάρι. Τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια που διατέλεσαν και υπηρέτησαν σε νευραλγικές υπεύθυνες θέσεις του Λιμενικού και γενικά των ενόπλων δυνάμεων.
   
Η Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Τετάρτης 28/9/2016 στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα ήταν ο ξεσηκωμός παλιγγενεσίας του Γένους μας. Βαλόμεθα σαν Έθνος πανταχόθεν στα σύνορα μας. Από την Αλβανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία, την Τουρκία. Όλοι έχουν εδαφικές διεκδικήσεις. Τότε τι, να πούμε εμείς; Τι πρέπει να διεκδικήσουμε; Το Βυζάντιο, την Ιωνία, την ‘Εφεσο, την Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη με την Αγιά Σοφιά;  Παντού οι πέτρες είναι Ελληνικές!!
   
Ελληνικά γράμματα είναι σκαλισμένα πάνω σ’ αυτές. Και ακούνε τον Σουλτάνο για εσωτερική κατανάλωση να διεκδικεί και εμείς σαν τις κότες δεν αντιδρούμε άμεσα όπως πρέπει ή με καθυστέρηση και χλιαρά.



Ο  Θρυλικός ''Μαύρος Καβαλάρης''

Ξύπνα Στρατηγέ Νικόλαε Πλαστήρα να δεις τα χάλια μας!!
   
Και βέβαια οι φωνές μας ακούγονται απέναντι, αφού τα Μικρασιατικά παράλια και όχι μόνο μην αναφέρω τον Σαγγάριο ήταν η Μεγάλη Ελλάδα.
Μην ξεχνάμε τις Αλησμόνητες Πατρίδες!!

Μετά την προκλητικότητα του Σουλτάνου ΕΡΝΤΟΓΑΝ
επανέρχομαι στο θέμα της ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ!! Να πάνε οι κοπελίτσες της αρχαιολογίας ν’ αλλάξουν την πινακίδα. Να τοποθετήσουν εμφανώς και πάνω και κάτω την Πέτρα ΟΜΗΡΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ για να βλέπουν και να ξεστραβώνονται και να μαθαίνουν την Ιστορία του τόπου μας όλοι οι άσχετοι και ανιστόρητοι.
   
Επί ένα μήνα δεν είδα καμιά ενέργεια από τους Αρμόδιους !! Γιατί; Μόνο λόγια άκουσα και ακούω.
Πού είναι οι ενέργειες και τα Έργα; Και μιας και με έχει καταλάβει Εθνική έπαρση αφιερώνω στους Κολοκύθες και Ταμπουράδες του Υπουργείου Παιδείας που υποβαθμίζουν τα Αρχαία Ελληνικά και τα Θρησκευτικά και καταλύουν τα όσια και ιερά μας τους κάτωθι στίχους που έχουν γραφτεί για την Ελληνική Σημαία από την Χαρά Αργυροπούλου.
  




Της τιμής και της ανδρείας την αστείρευτη πηγή
του λευκού Σταυρού σου η χάρη δυναμώνει κι ευλογεί
κι’ όσοι χάνονται για σένα σπάν’ τα σίδερα βαριά
ξεψυχούν και τραγουδάνε «Χαίρε ω χαίρε Λευτεριά»















Χίος 30/9/2016

Λευτέρης Πυκνής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου