Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ!







ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!!    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ!

Ήθελα να ήξερα Πού; βρεθήκατε όλοι μαζί οι σοφοί της πεντάρας και δεν μπορείτε να κοιτάξετε κατάματα και να σκεφτείτε το πιο απλό " ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ".
Ακούω απ΄το βράδυ ως το πρωί καθημερινά για κόψιμο επικουρικών, για κόκκινες γραμμές κυρίων συντάξεων, για αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και τρέχα γύρευε!!! 
Βλέπετε ότι οι επαγγελματίες για πολλά χρόνια αδυνατούν να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές ή οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι επιβαρύνσεις για την καταβολή των εισφορών.Και δεν συλλαμβάνει το κούφιο μυαλουδάκι σας το αυτονόητο. Γίνετε κάποια συζήτηση για φόρο ή επιβάρυνση στις εμπορικές και τραπεζικές συναλλαγές και έλεγα μήπως συλλάβει κάποιος από τα τούβλα που διαχειρίζονται τα ασφαλιστικά και τολμήσει να προτείνει το αυτονόητο! 
Θα μου πείτε, εσύ ένας συνταξιούχος του ΟΑΕΕ επαγγελματίας μας προτείνεις τη λύση;

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!
Σας προτείνω λοιπόν με μεγάλη περηφάνια γιατί στα 50 χρόνια επαγγελματικής μου καριέρας, έχω κάνει ένα σωρό επαγγέλματα και οι εμπειρίες μου από το μόχθο και τις δυσκολίες μιας ολόκληρης ζωής με εξωθούν πλέον να σας προτείνω αυτό που κανενός 
το μυαλό δεν τολμά να ξεστομίσει.



Ακούστε λοιπόν σοφοί και μεγαλοσχήμονες κυβερνώντες!!!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!!!
Αφού εκ των πραγμάτων οι περισσότεροι αδυνατούν να τις πληρώσουν διότι στο τέλος κάθε μήνα είναι πολύ δύσκολα με τις σημερινές οικονομικές συγκυρίες να καταβληθούν. Πάρτε το θάρρος και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ για όλους τους ασφαλισμένους, ανάλογα με τον τομέα εργασίας τους και ασφαλιστικό ταμείο που εντάσσονται σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές είτε εμπορικές  μεταξύ εταιριών, βιομηχανιών και εμπόρων είτε σε άλλα επαγγέλματα επιστημονικά και μη, κάποιο μόνιμο και σταθερό ποσοστό παρακράτησης ή επιβάρυνσης  ανάλογα φορέα συναλλαγών, ακόμη και ηλεκτρονικών μέσων.

θα δείτε έκπληκτοι πως ; εισπράττονται εισφορές για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς να δυσκολεύονται ούτε οι ασφαλισμένοι  ούτε οι εργαζόμενοι και δεν θα υπάρχουν χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και θα μπει ζεστό χρήμα. Δεν είναι δύσκολο. Πολύ απλό. Χρειάζεται κοινό μυαλό και όχι μεγαλεπίβολα και μακροχρόνια σχέδια και μελέτες.
Ξέρετε σε τι δύσκολη θέση βρίσκονται οι περισσότεροι εργαζόμενοι να καταβάλλουν κάθε μήνα το αντίτιμο της ασφαλιστική εισφοράς η οποία είναι πολύ μεγάλη και δυσβάσταχτη. 
 
Για σκεφτείτε την πρότασή μου !!!

Πόσο πιο απλό και εφαρμόσιμο, χωρίς άγχος σε οποιαδήποτε συναλλαγή να πληρώνονται τα ασφαλιστικά ολόκληρου του πληθυσμού χωρίς εξαιρέσεις; 
Θα υπόκεινται ανεξαιρέτως όλοι σε καταβολή εισφορών χωρίς να το καταλαβαίνουν.
Δεν νομίζω ότι εκ του μηδενός κάποτε στήθηκε ο ΟΓΑ με κάτι απλό (παρακράτηση) και κάποια στιγμή είχε γίνει εύρωστο ταμείο και χορηγούσε συντάξεις στους αγρότες χωρίς καταβολή εισφορών την εποχή εκείνη!!!

ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ !!    
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!!

Σοφοί της οικονομίας και καρεκλοκένταυροι, φωστήρες , σύμβουλοι του κυβερνητικού μηχανισμού.
                                                             
Καλά μυαλά και καλή χρονιά!!
Χίος 30/12/2015
Ώρα06:00                                                                              
Λευτέρης Πυκνής



1 σχόλιο: