Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Για ποιον κτυπά η καμπάνα;




Για ποιον κτυπά η καμπάνα; 

                         Ο καταγγέλων …..  Λευτέρης Πυκνής

Μπορεί γράμματα να έμαθες αλλά άνθρωπος δεν 
έγινες!!!

             *          *         *          *          *



Τέσσερις ξημερώματα 13 Δεκεμβρίου 2015 Κυριακή, άνοιξα το ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 και ακούω μουσική για να ξελαμπικάρει το μυαλό μου και να ηρεμήσει μέχρι ν' αρχίσουν στις πέντε το πρωί τα αηδόνια φιλαράκια μου την εκπομπή.
Φυσικά οι σκέψεις και οι θύμισες με πηγαίνουν τέτοια μέρα σαράντα οκτώ χρόνια πίσω. Βρισκόμουν στην Αθήνα και μάθαινα νάρκωση και το πρωί χάζευα τα άρματα που είχαν καταλάβει τη ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων με το αντιπραξικόπημα του 1967 του τότε βασιλέα Κωνσταντίνου και το ραδιόφωνο έλεγε ότι τρέχει από πόλη σε πόλη και από χωρίου σε χωρίον μέχρι την Λάρισα που  έγινε η αποχώρηση από την Ελλάδα.
Όλα αυτά τα γράφω αντί προλόγου για να μπω στο θέμα που θα εκπλαγείτε από τα γεγονότα που θα περιγράψω και έλαβον χώραν προ καιρού.

Μην πέσεις στην παγίδα του «δεν βλέπω, δεν ακούω δεν μιλώ ».. Εσύ κάνε το αντίθετο ….Βλέπε …Άκου …Μίλα


Το τελευταίο διάστημα έχω ξαναγράψει άλλες δυο φορές για το ίδιο θέμα ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ και αναφερόμουνα στους
παιδόφιλους και παιδεραστές, αυτά τα σάπια μιάσματα της κοινωνίας μας. Δυστυχώς υπάρχουν και Χιώτικα καθάρματα, κύριοι υπεράνω πάσης υποψίας (σκατά κύριοι), άνθρωποι της διπλανής πόρτας πολύ μορφωμένοι, μην πω μάλιστα και παραμορφωμένοι, με περγαμηνές, διπλώματα και τίτλους σπουδών. Κατέχουν υπεύθυνες θέσεις, ασχολούνται με τα κοινά, με συλλόγους, με σωματεία, προβεβλημένοι μεγαλοσχήμονες της Χιώτικης παροικίας Αττικής.
Ευτυχώς δεν διαμένουν μόνιμα στο νησί μας , ασχέτως εάν είναι ΧΩΡΙΑΤΕΣ, από κάποιο χωριό που ο πατέρας τους θα τους  έλεγε σήμερα : Μπορεί Γράμματα να έμαθες, αλλά άνθρωπος δεν έγινες!!!
Φυσικά δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά ο δράστης της σεξουαλικής παρενόχλησης  ανήλικου παιδιού συντοπίτη μας και δεν σεβάστηκε ούτε όσια ούτε ιερά και καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.
Πιστεύω να καταλάβει για ποιον κτυπά η καμπάνα. Τον προειδοποιώ!!
Προσωπικά ούτε τον γνωρίζω ούτε με γνωρίζει, παρά μόνο από την τηλεόραση και τα άλλα ΜΜΕ. Εάν τολμήσει και παρουσιαστεί στη Χίο και τον συναντήσω θα τον -κράξω- δημοσίως. Αν με δείτε και κλοτσώ κάποιον στην πλατεία ή μεσ 'το δρόμο στα απίδια και τα αχλάδια του και τον έχω πλακώσει στις σφαλιάρες να ξέρετε ότι είναι ο συγκεκριμένος παιδεραστής!
Το έχω ξανακάνει σε κάποιον της ηλικίας του πριν σαράντα χρόνια, ήμουν τότε 27 ετών, τον έκλεισα μέσα στο μαγαζί  του μαζί με την γυναίκα του και έκανα ότι περιγράφω πιο πάνω και μου έλεγε η γυναίκα του: δώστου κι άλλο ξύλο.


Ο φίλος μου ο Κώστας αν το διαβάζει, θα γελά, γιατί το έχει ζήσει και γνωρίζει τα γεγονότα της εποχής εκείνης. 
Το συγκεκριμένο καθίκι, υπάνθρωπο, σεξομανή με μυαλά γεμάτα κοπριά, γαμπράκια, να ξέρει ότι στην τσέπη μου πάντα έχω δίκοπο κλαδευτήρι και ξέρω πολύ καλά την τέχνη να τον ευνουχίσω και στη θέση τους για να μην του χαλάσω την ομορφιά και την καλαισθησία, θα του τοποθετήσω δυο κρεμμύδια, να μην υπάρχει το κενό και όταν δακρύζει να βγάζει κρεμμυδόζουμο να βρομολογά ο τόπος απ 'την μπόχα και την δυσωδία που εκπέμπουν τέτοια καθίκια και ξευτελισμένα υποκείμενα, αποβράσματα  της κοινωνίας. Ξέρετε τα παλιά χρόνια θυμάμαι στα ζωηρά άλογα για να ηρεμήσουν τους έκαναν ευνουχισμό και τους έβαζαν αλάτι, λες και το πάστωναν.

θα του τοποθετήσω δυο κρεμμύδια, να μην υπάρχει το κενό και όταν δακρύζει να βγάζει κρεμμυδόζουμο να βρομολογά ο τόπος

Δυστυχώς η νομοθεσία μας είναι πολύ ελαστική γι' αυτά τα εγκλήματα εις βάρος των αθώων ψυχών ανήλικων παιδιών. Πρέπει για παραδειγματισμό να καθιερωθεί ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ. Χρειάζεται τιμωρία, παραδειγματική είναι αποβράσματα της ανθρωπότητας.

Εδώ χρειάζεται να τους ΠΤΥΝΟΥΝ δημόσια και να τους λιθοβολούν. Μπαμπάδες, Μαμάδες, Παππούδες και Γιαγιάδες Ξυπνήστε!!!!
Προστατέψτε τα ανήλικα παιδιά και εγγόνια σας, ακόμη και από συγγενείς, από παρέες σας, από γνωστούς σας, από ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας. Να παρακολουθείτε καθημερινά τα ανήλικα παιδιά ασχέτως γένους (άρρεν ή θήλυ).
Υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος από τα αρρωστημένα μυαλά των σεξουαλικά πεινασμένων ανώμαλων παιδόφιλων και παιδεραστών ασχέτως αν οι ίδιοι έχουν και γυναίκα και ανήλικα παιδιά. Δεν υπολογίζουν τα καθάρματα τίποτα μπρος στις ορέξεις τους. Προσέξτε και τα ηλεκτρονικά μέσα και το διαδίκτυο, είναι πολύ επικίνδυνα και εύκολα να παρασύρουν μικρά παιδιά.

Πηγή φωτό: www.zarpanews.gr


Ευτυχώς τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν σβήνουν, δεν αφανίζονται! Η κοινωνία μας δυστυχώς δεν φτιάχνει, συνεχώς κατρακυλά στην ανηθικότητα και την ανωμαλία.
ΠΡΟΣΟΧΗ, χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και παρακολούθηση! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ και ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕ τους τρομοκράτες των παιδικών ονείρων και ψυχών.

Ο  ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Να βάλει το χέρι του!

Καλημέρα σας

Χίος 13/12/2015 
                                                                               Λευτέρης Πυκνής  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου