Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν.

 












ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ   (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν.)  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ε.Ν.

                                                                                                 ________

ΕΔΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ      

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 – 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλ./Fax: 210 4115381

ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1995  

e-mail: possaen@gmail.com

 

Αριθ. Πρωτ. 23/22  

Ημερ. 29/04/2022

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Σωματείων Συνταξιούχων Αξιωματικών Ε.Ν. συμμετέχει στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιά τιμώντας τους αγώνες των εργαζομένων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.

 

Είναι τιμή η συμμετοχή σε αυτόν τον διαχρονικό αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, για την δίκαιη αμοιβή όσων μοχθούν, για την επιβίωση τους και του υπόλοιπου κόσμου.

 

Ότι κερδήθηκε δεν ήταν δωρεά αλλά πληρωμή του Αγώνα που έδωσαν και δίνουν οι εργαζόμενοι με κόστος ακόμη και την ζωή τους.

 

Σήμερα οι λαοί και οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τους επικίνδυνους ανταγωνισμούς που διαμορφώνονται σε όλο τον κόσμο και στους οποίους πρωταγωνιστές είναι οι πλέον εξοπλισμένες χώρες με δυνατότητα επιβολής των θέλω τους. Χωρίς να σκέπτονται τον άνθρωπο αφού κατά χιλιάδες σκοτώνονται και στρατιώτες και άμαχοι.  Πάλι όπως όλες τις προηγούμενες φορές οι απλοί άνθρωποι πληρώνουν το τίμημα της προσπάθειας να αυξηθούν τα κέρδη των πολυεθνικών.

 

Δεν είναι δυνατόν οι διάφορες Κυβερνήσεις να μην καταλαβαίνουν ότι οδηγούμαστε στον όλεθρο. Ο Πλανήτης χρειάζεται Ειρήνη για να μην θρηνούμε αδικοχαμένους.

Με την Ειρήνη δίνεται η ευκαιρία στους λαούς να αναπτυχθούν και να εργαστούν για την ευημερία τους.

 

Η αντίδραση θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μαζική για να δουν αυτοί που μας κυβερνούν ότι δεν συμφωνεί ο λαός με την παρούσα κατάσταση.


 

Για το Δ.Σ. της  Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν.

Ο Πρόεδρος

 

______________

Γεώργιος Δεωνάς







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου