Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




Δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια για να ευχαριστήσω τον πρεσβευτή του νησιού μας στην Αθήνα καπετάν Μιχάλη Καριάμη. Σε δυο περιπτώσεις αποδείχτηκε άξιο μέλος, το περισσότερο ενεργό, της άτυπης ομάδας ''Φίλοι Κώστα Περρίκου'': Στην πρώτη σήμανε συναγερμό, μετά την ενημέρωση που είχε από την κυρία Ουρανία Τώρα για την μετονομασία της Γλάδστωνος, ενεργοποιώντας τους αιρετούς μας.

Στη δεύτερη με τη βεβήλωση του μνημείου φάνηκαν οι ενεργοί πολίτες, αλλά και οι υπεύθυνοι πολιτικοί. Για τους τελευταίους απομένει να μεταφέρουν στη Βουλή την ενδεδειγμένη πρόταση ώστε να μπορέσει να ανακηρύξει τον παραγκωνισμένο Οραματιστή ως «ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»,  ο οποίος ενσαρκώνει το πρότυπο που αποζητά η νεολαία μας. Με την Πολιτεία να τους παρέχει πρόσβαση στην παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία και για τους άξιους να μην υπάρχουν εμπόδια στην ανέλιξή τους.


Θα συμφωνήσω τέλος με την κυρία Νένη Τιμιάδου ότι πάντα υπήρχαν αυτές οι ασχήμιες όπως π.χ. ο αποκεφαλισμός των Ερμών, με τη συμπλήρωση ότι αν δεν υπήρχαν οι φωνές του κάθε Καριάμη η θρασύτητα δεν θα είχε τελειωμό.












Δημ. Μελαχροινούδης
της ομάδας ''Φίλοι Κώστα Περρίκου''

6 σχόλια:

  1. Κάτι συμβαίνει στην Αθήνα
    Θεωρούμε σκόπιμο να σας γνωρίσομε πως στην Αθήνα επιχειρήθηκε με πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο των Ἂθηναίων να μετονομαστεί η οδός του φιλέλλληνα Γλαδστωνος, όπου και το κτίριο που στεγαζόταν η φιλοναζιστική οργάνωση ΕΣΠΟ και έδρασε η ομάδα της ΠΕΑΝ με βομβιστική ενέργεια. Μετά από διαμαρτυρία του μέλους της άτυπης ομάδας ''Φίλοι Κώστα Περρίκου''καπετάν Μιχάλη Καριάμη προς τους Βουλευτές του νησιού και Δήμαρχο Χίου και ανάρτήσεις στην ιστοσελίδα ΧΙΑΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ η πρόταση δεν υιοθετήθηκε. Όμως στη συνέχεια, ως αντεκδίκηση βεβηλώθηκε ο πλησίον χώρος με την προτομή του Κώστα Περρίκου. Η αντίδραση χάρη στη συμβολή ενεργών συμπολιτών μας μας ήταν άμεση, ώστε να επακολουθήσει δεύτερη διαμαρτυρία του κ. Καριάμη με αποφασιστικές ενέργειες των αιρετών που προαναφέρθηκαν. Σχετικό το επισυναπτόμενο.

    Δημήτρης Μελαχροινούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ καπετάνιε,
    Πρίν λίγο μου τηλεφώνησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης και με ενημέρωσε ότι τις προσεχείς μέρες (άμεσα, μέχρι την άλλη εβδομαδα) το μνημείο και η προτομή θα έχουν αποκατασταθεί. Το παρακολουθούμε και είμαστε σε ετοιμότητα.
    Καλή σας νύχτα.

    Ανδρέας Μιχαηλίδης - Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ εν θαλάσση αδελφέ
    Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σου για το κεφάλαιο Κώστας Περρίκος και όχι μόνο. Θα ήταν ευλογία η ύπαρξη και άλλων ενεργών πολιτών που εμφορούνται από τα ίδια ιδανικά στο πλευρό σου, ώστε να φτάσομε στην κοινωνία του μεγάλου Οραματιστή.
    Αναφορικά με την προσπάθεια απόδοσης των οφειλόμενων στον Περρίκο από τους πατέρες του έθνους, νομίζω ότι έφτασε ο χρόνος να ξαναδοκιμάσομε. Προεκλογικά, σε επίσκεψη του κ. Μηταράκη στην Καλλιμασιά υποσχέθηκε δημόσια, δίνοντάς μου το χέρι, ότι θα επιληφθεί της υπόθεσης. Ίσως θα βοηθούσε και η εμπλοκή των Συλλόγων του κλεινού άστεως
    Με πολλή εκτίμηση

    Δημ. Μελαχροινούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια για να ευχαριστήσω τον πρεσβευτή του νησιού μας στην Αθήνα καπετάν Μιχάλη Καριάμη. Σε δυο περιπτώσεις αποδείχτηκε άξιο μέλος, το περισσότερο ενεργό, της άτυπης ομάδας ''Φίλοι Κώστα Περρίκου'': Στην πρώτη σήμανε συναγερμό, μετά την ενημέρωση που είχε από την κυρία Ουρανία Τώρα για την μετονομασία της Γλάδστωνος, ενεργοποιώντας τους αιρετούς μας. Στη δεύτερη με τη βεβήλωση του μνημείου φάνηκαν οι ενεργοί πολίτες, αλλά και οι υπεύθυνοι πολιτικοί. Για τους τελευταίους απομένει να μεταφέρουν στη Βουλή την ενδεδειγμένη πρόταση ώστε να μπορέσει να ανακηρύξει τον παραγκωνισμένο Οραματιστή ως ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ο οποίος ενσαρκώνει το πρότυπο που αποζητά η νεολαία μας. Με την Πολιτεία να τους παρέχει πρόσβαση στην παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία και για τους άξιους να μην υπάρχουν εμπόδια στην ανέλιξή τους. Θα συμφωνήσω τέλος με την κυρία Νένη Τιμιάδου ότι πάντα υπήρχαν αυτές οι ασχήμιες όπως π.χ. ο αποκεφαλισμός των Ερμών, με τη συμπλήρωση ότι αν δεν υπήρχαν οι φωνές του κάθε Καριάμη η θρασύτητα δεν θα είχε τελειωμό.
    Δημ. Μελαχροινούδης της ομάδας ''Φίλοι Κώστα Περρίκου''

    Δημήτρης Μελαχροινούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα καπετάνιε,
    Το δημοσίευμα το έχω δει.
    Θα αποστείλλω σήμερα επιστολή - διαμαρτυρία στο Δήμαρχο Αθηναίων,
    ζητώντας την άμεση αποκατάσταση του μνημείου
    Με εκτίμηση,
    Α. Μιχαηλίδης
    βουλευτής Χίου ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή