Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ



ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 Και το γάλα της γαϊδούρας





Περιοχή Αρχαίων Μελλισιών  Αττικής
(Χώρος Αεροδρομίου εΛΛΗΝΙΚΟΎ ( Χασάνι) )


Μέγα θαύμα εγένετο στο Ελληνικό !  
                                              
Η αρχαιολογική σκαπάνη του υπουργού πολιτισμού έφερε στην επιφάνεια αρχαία Μελλίσια με άφθονο και ευωδιαστό μέλι! (Μοσχοβολά ο τόπος). Και το μεγάλο  ερώτημα είναι με πόσους τρόπους μπορούν να το γευτούν και να το χρησιμοποιήσουν. Κατόπιν κρυφών δοκιμών ανακάλυψαν ότι το μέλι αυτό είναι και για φάγωμα και για γλείψιμο και σε ανάμειξη με γάλα ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ είναι τέλειο για λουτρό για να φτιάξουν δέρμα όπως της ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ! Γι’  αυτό απεφασίσθη ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ !

Βρε απατεώνες, βρε τυχοδιώκτες, τι μας περάσατε πια, για ουά – ουά της Αφρικής;                                                                          

Που το πάτε αυτό το ρημάδι που λέγεται κράτος;                             

Το ξευτελίσατε το διαλύσατε ! 

Τι αρχαία και πράσινα άλογα μας τσαμπουρνάτε;

Όσο αρχαίος είμαι εγώ στα 69 μου χρόνια σαν τον Σωκράτη άλλο τόσο αρχαίο είναι και το Ελληνικό, σαν την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα! Που στο διάβολο βρεθήκατε όλες μαζί και οι δέκα εξ άναρχοεξτρεμιστικές συνιστώσες και ισοπεδώσατε τα πάντα. Και σαν βλάκες καθόμαστε και σας βλέπουμε, σας ακούμε και σας καμαρώνουμε! Και δεν σας κυνηγάμε με τα αρχαία χαλίκια και τις πέτρες, με κλούβια  αυγά με σάπιες ντομάτες και με μουχλιασμένα γιαούρτια, μήπως και προσγειωθείτε και αφήσετε να προχωρήσετε σε τούτον τον έρημο τόπο καμιά επένδυση και πιάσουν δουλειά τα άνεργα παιδιά μας και φανεί κανένα ίχνος ανάπτυξης. Αλλά μόλις μυριστήκατε ότι υπάρχει ΜΕΛΙ, αμέσως φέρνετε εμπόδια και προσκόμματα με όλα τα τερτίπια που χρησιμοποιείτε,  δήθεν για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και Δημοσίου.                     
Καταντήσαμε ν’  ακούμε καθημερινά τις μπαρούφες σας, άλλα οι υπουργοί, άλλα το κόμμα και δεν καταλαβαίνετε ότι γίνεσθε και γελοίοι και ηλίθιοι!         
Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Αλλά και αυτόν τον καταργήσατε και τον κάνατε Μαμωνά και καταληψία. Είσθε όλοι σας για κλάματα και για φτύσιμο.



Λευτέρης Πυκνής

Χίος

7 – 8 - 2016  




2 σχόλια:

  1. Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον συναδελφο λευτερη πυκνη !!
    Τα ειπε εξω απο τα δοντια!!
    Οπως το αισθανομαι και εγω
    ...... Αμαν πια... Αμαν πια με το τσιρκο!!!
    Ηλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Catia Stamatelakis
    Para polu sosta kai alithina ta grafei kai ta leei o k Puknis!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή