Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ-ΜΕΤΑΞΑ-ΤΣΙΠΡΑ


ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ-ΜΕΤΑΞΑ-ΤΣΙΠΡΑ





Την δεκαετία του 1930 και πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, την εποχή που ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, τότε που γύρευε το ένα κράτος να βγάλει το μάτι του άλλου και να σφετεριστούν ο ένας τα εδάφη του άλλου και να επιβληθεί ο ισχυρός του αδύναμου, έγιναν τα περισσότερα αμυντικά οχυρωματικά έργα. Έχομε παράδειγμα από την πρόσφατη ιστορία μας από τα γερμανικά άρματα (τανκς) στα βόρεια σύνορά μας. 1940-1941.Να μην ξεχνάμε και τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις!!!                                         
Τον   τρίτο   οικονομικό   γεωπολιτικό   παγκόσμιο   πόλεμο   που   διανύουμε,   τον πόλεμο της ηλεκτρονικής ταχύτητος και επικοινωνίας, τα παιδιά μας ΞΥΠΝΗΣΑΝ και   προσπαθούν   να   κτίσουν   τα   δικά   τους   ηλεκτρονικά   ΟΧΥΡΑ  Μ.Μ.Ε.   για   να επικρατήσουν και να επιβιώσουν στην πολιτική σκηνή του τόπου μας και να μας βομβαρδίζουν  με   κουτόχορτο για πλύση  εγκεφάλου   για   να   μας   περάσουν  όλα τα αλλοπρόσαλλα, ανώμαλα,  ψεύτικα, ανήθικα,  ισοπεδωτικά  σχέδιά  τους, μήπως  και μπορέσουν   να   κρατηθούν   στις   πολυθρονάρες   τους   και   αρμέγουν   τον   Έλληνα φορολογούμενο, να του πιουν το μεδούλι του, το αίμα του, τον ιδρώτα του με τις σπατάλες   τους,   τους   παχυλούς   μισθούς   των   υμετέρων,   τις   ρεμούλες   τους,   τα φιλαράκια τους και γενικά τον οικογενειακό περίγυρό τους.                                           
Βρε   ψεύτες,   βρε   απατεώνες,   βρε   αναίσχυντοι,   τι   νομίζετε   ότι   πάτε   να κατορθώσετε με τις απατεωνιές σας;  Ο λαός ξύπνησε, σας πήρε πια χαμπάρι τι καπνό φουμάρετε και που το πάτε!!!                                                                                      
Τα ψωμιά σας είναι πια πολύ λίγα!!!                                               

Το καζάνι βράζει!!!                                                                           
Μη βλέπετε που ο κόσμος δεν αντιδρά, επειδή κατά μόνας φοβάται τους αναρχοεξτρεμιστές που υποστηρίζετε και αγκαλιάζετε στους κόρφους σας και τους αφήνετε να αλωνίζουν, να αμαυρώνουν τον πολιτισμό, τα γράμματα, τις τέχνες, τα ήθη και έθιμά μας και να συλήζουν τα όσια και τα ιερά μας κι από πάνω τους λένε και μπράβο!!!                               
Ο ΚΥΒΟΣ ερρίφθη, όσο παραμένετε στην εξουσία θα κατρακυλάτε συνέχεια και θα πέσετε κάτω από το 4% που είχατε όταν ξεκινήσατε. Με τις ενέργειές σας, τις πράξεις σας, τις συμπεριφορές σας, κατορθώσατε το ακατόρθωτο, να σας απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο της ανοιχτής παλάμης!!!
Μπράβο σας και θερμά συγχαρητήρια.                                           
Αυτή βέβαια την ανοιχτή παλάμη θα τη βρείτε μέσα στις κάλπες και πάνω στα ψηφοδέλτιά σας. Αλλάξτε ρότα και ΜΥΑΛΑ!!!                                                                                         
Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει πλέον χρόνος. Το παραπάνω κείμενο, είναι παράδειγμα προς αποφυγή για όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ΟΧΙ όταν ανεβαίνουν στην εξουσία δεν άκουσα, δεν είδα, δεν ξέρω.                                                              
Η παροιμία λέει: «Εσέν’ τα λέω πεθερά, για να τ’ ακού η νύφη»!!!


ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ όλοι σας από τον ΛΑΟ!!!











Χίος 18/8/2016    
                                                                 
Λευτέρης Πυκνής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου