Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΝΑ ΓΙΝΗ η ΧΙΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ και ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ των Η.Π.ΑΜΕΡΙΚΗΣ








Τολμηρό αλλά επίκαιρο το σημερινό μου άρθρο ! Μετά τα τελευταία παγκόσμια γεγονότα των Ισλαμικών και Τζιχαντιστικών εμπρησμών εναντίον των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και ΜΝΗΜΕΙΩΝ παγκόσμιας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ,Ναών, Ξενοδοχείων και Τουριστικών θερέτρων ,αποφάσισα πως πρέπει να γράψω και να  προτείνω στους Κυβερνώντες γενικώς της Πατρίδος μας τις κάτωθι σκέψεις και προτάσεις μου !
Η ΧΙΟΣ είναι ο ομφαλός του Κόσμου ! Είναι στο κέντρο του Αιγαίου που καθημερινά βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε και εναέριες αλλά και θαλάσσιες παραβιάσεις από τους φανατισμένους ισλαμιστές γείτονες μας και την μεγάλη τρέλα του Σουλτάνου !  
Οπωσδήποτε πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πλέον ομπρέλα Ασφαλείας και για την γη μας αλλά πρωτίστως και για τους κατοίκους αυτού του Ακριτικού Νησιού που βρίσκεται στην μπούκα του κανονιού και τις μόνιμες βλέψεις των γειτόνων μας !





Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε κατάματα τον τυχόν κίνδυνο που μπορεί να υπάρχει και σε τι μεγάλες περιπέτειες μπορεί να εμπλακούμε αν τύχη καμιά στραβή από τα θερμόαιμα παιδαρέλια ένθεν και εκείθεν ! Διαθέτουμε το αεροδρόμιο των Ολύμπων  που έχει καταντήσει πίστα αγώνων αυτοκινήτων!



Έχουμε το Φυσικό λιμάνι των Μεστών σχεδόν αναξιοποίητο ! Άνετα και οι δυό χώροι αυτοί θα μπορούσαν να γίνουν Αμερικανικές Βάσεις και για ανάπτυξη αλλά πρωτίστως για την ασφάλεια και του νησιού μας αλλά και της Πατρίδος μας !
Για φανταστείτε να υπήρχαν Αμερικάνικες Βάσεις στο νησί μας δεν θα τολμούσε να πετάξει ούτε κουνούπι !




Ξέρω ότι πολλοί αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες πατριώτες σύμφωνα με τις δικές τους ιδεοληψίες θα με πούνε Ξενόφοβο και Ρατσιστή αλλά δεν ιδρώνει το αυτί μου γιατί όλοι αυτοί έχουν το χαβά τους ! Σκέτη Ιδεοληψία ! Για σκεφτείτε εάν πράγματι υπήρχαν Αμερικανικές Βάσεις πάνω στο νησί μας πόσο πολύ Ασφαλείς θα είμαστε και πόσο μεγάλη ανάπτυξη θα είχαμε σε όλους τους τομείς ! Ακόμη και στον ανύπαρκτο Τουρισμό μας ! Όταν όμως οι Ξένοι Νοιώθουν ασφάλεια και σιγουριά θα πλημμυρίσει η Χίος! 
Αυτά τα λίγα για σήμερα και σ΄ όποιον αρέσουν!
Καλή Ανάσταση Γενικώς !

Χίος 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ώρα 05.15. 




   








Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς)
Καλλιμασιωτης 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου