Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ






Πηγή : ethnos.gr


Από 190.000 έως 360.000 ΕΥΡΩ ζητούν οι Συνταξιούχοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΙΣΧΟΣ και μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ !!! 
Την χειρίστη εντύπωση προκαλούν οι απαιτήσεις των βολεμένων για πάρα πολλά χρόνια Βουλευτών Συνταξιούχων να απαιτούν καθυστερημένες συντάξεις και παρακρατήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο την ώρα και την στιγμή που η πλειοψηφία των απλών χαμηλοσυνταξιούχων πεινάνε και λένε το ψωμί ψωμάκι με την πενιχρά σύνταξη φιλοδώρημα που τους έχουν καθηλώσει οι καρεκλοκένταυροι προνομιούχοι τριακόσιοι της Βουλής !
Αν έχουν λίγη ΤΣΙΠΑ και ΦΙΛΤΙΜΟ και οι τριακόσιοι άμεσα και ομόφωνα και πριν το ΠΑΣΧΑ να νομοθετήσουν να μην δοθούν στους Συνταξιούχους Βουλευτές αναδρομικά άσχετα εάν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τούς δικαιώνουν να πάρουν χιλιάδες ΕΥΡΩ !
Δεν είναι δυνατόν την στιγμή που οι χιλιάδες απλοί Συνταξιούχοι όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων που χρόνια πολλά με τον ιδρώτα και το αίμα τους με την αλμύρα της θάλασσας και των τυφώνων που αντιμετώπιζαν στους ωκεανούς ανά τον κόσμο τις σκαλωσιές στης οικοδομές με την αγροτιά με τις αντίξοες καθημερινές συνθήκες διαβίωσης με όλους τους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρό εμποράκους να τα φέρουν βόλτα και να μπορούν να πληρώσουν τις αφόρητες ασφαλιστικές εισφορές οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΤΟΙ και προνομιούχοι η Ελίτ της Εξουσίας που στην πραγματικότητα ρουφούσαν το αίμα και τον ιδρώτα μας να απαιτούν να λάβουν από το υστέρημα αυτού του υπερήφανου και κατά ταλαιπωρημένου ´Ελληνικού Λαού και ειδικότερα των κουρασμένων της τρίτης ηλικίας που έχουν προσφέρει τα πάντα γι’ αυτήν την Πατρίδα μας !
Πρέπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ με τις απαιτήσεις και τις ενέργειες τους όλοι αυτοί που για χρόνια μας ρουφούν και πίνουν ακόμη και το μεδούλι μας ! Σαν παππούς αλλά ενεργός πολίτης που έχω και λόγο και γραφίδα τους στέλνω το μήνυμα ότι όσο ζω και αναπνέω εάν επιμείνουν να απαιτούν αναδρομικά από το στέρησα του ´Ελληνικού Λαού μόνιμα θα τούς κατακεραυνώνω και θα βγάζω στην σέντρα της δημοσιότητας!
Θα τους αλλάξω τα φώτα !
Ήθελα νάξερα πώς μπορούν και κοιμούνται τα βράδια ; Εάν έχουν έστω και δείγμα από συνείδηση να βγουν δημοσίως και να ζητήσουν συγγνώμη από τούς χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους και να σταματήσουν τις διεκδικήσεις!
Αυτά προς το παρόν !
Θα επανέλθω δριμύτερος !
Καλό Πάσχα !
Εσείς θα σουβλίσετε ΑΡΝΙ αλλά φροντίστε να μην σουβλίσετε τα εκατομμύρια Συνταξιούχους με τις πενιχρές συντάξεις πείνας !
Χίος 11 Απριλίου 2019.
























Λευτέρης Πυκνής ( Μαλλιάς)
Καλλιμασιώτης 

18 σχόλια:

  1. ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΩΠΡΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΕ

    Σταυρος Τσιμπουκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι δυνατόν οι άχρηστοι και κρατικοδίαιτοι , αυτοί που φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν τον πιο εργατικό και περήφανο λαό να διεκδικούν και άλλο αίμα και ιδρώτα από τα θύματά τους. Α ί σ χ ο ς .
    Γιώργος Ψαρέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ, τι εκλέγουμε και τι φίδια κολοβά στον κόρφο μας .

    Καμάρης Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ντρέπονται!!! Γι αυτό έγιναν βουλευτές!!!!

    Stelios Ergodecor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα καπετάνιε δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό που λένε στο χωριό μου Μήπως περιμένεις να παραιτηθούν από την απαιτήσει αυτή Σιγά μην τραπούν τα (.......).

    Νικολαος Παπαγιαννακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα πω καπετάν Μιχάλη αυτό που εύκολα λένε οι πολλοί αλλά είναι λάθος , κατά την γνώμη μου , ότι ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Όχι είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας γιατί κατάγομαι από σπάνιους προγόνους και έχω μια λαμπρή πατρίδα. που έδωσε απλόχερα και γενναιόδωρα τα φώτα και τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο. Ντρέπομαι όμως φρικτά για τους « άρχοντες » μου.

    Γιώργος Ψαρέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ 70 ΕΥΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΣΤΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!

    Varvara Deli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι δυνατόν οι άχρηστοι και κρατικοδίαιτοι , αυτοί που φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν τον πιο εργατικό και περήφανο λαό να διεκδικούν και άλλο αίμα και ιδρώτα από τα θύματά τους. Α ί σ χ ο ς

      Γιώργος Ψαρέλης

      Διαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ικος Ρουσσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Είναι απλό. Εξορία σε όλους τους διορισμε ους ρουφιανους

    John Kitrilakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Stelios Gialias Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει. Στο χέρι μας είναι να στείλουμε όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν από την μεταπολίτευση την εξουσία στον αγύριστο . Κανένα ψήφο στα λαμόγια.

    Stelios Gialias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμα δεν είναι σίγουροι για τα δικά τους πώς θα νομοθετήσουνε για τα δικά μας; γρινιάρη Ολυμπιακάκια;

    Γιώργης Φράγκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νικόλαος Ταχλιαμπούρης Το μόνο που σκέπτονται είναι η Πάρτι τους . Τόση γουρούνια !!! Λίγο άρμεξαν τον Ελληνικό Λαό ?????Υπάρχει και η Ντροπή . ( Άν τους έχει μένει )?????

    Νικόλαος Ταχλιαμπούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν είναι δυνατόν οι άχρηστοι και κρατικοδίαιτοι , αυτοί που φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν τον πιο εργατικό και περήφανο λαό να διεκδικούν και άλλο αίμα και ιδρώτα από τα θύματά τους. Α ί σ χ ο ς .

    Γιώργος Ψαρέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρεεεεε! παλικάριααααα!!δεν μας σώζει τίποτα εμάς!!
    Ότι και να ψηφίσουμε τα ίδια σκατα θα βγάλουμε!!!
    Όποτε! Όσο τα σκαλίζουμε τόσο θά βρωμάνε!!!!!
    Τώρα.............
    Από πού ορμώμενοι έχουν τέτοιες απαιτήσεις???
    Δεν έχουν καμία αίσθηση του τί κατάφεραν με το έργο τούς σαν βουλευτές???
    Εεεεε?? αφού πέτυχαν να μας ανεβάσουν τοοοοοσο ψηλά ...τότε με το δίκιο τους να ζητούν και τα αναδρομικά από τον ιδρώτα πού έχυσαν στην σταδιοδρομία τους!!!εεεε???
    Λοιπόν!!! Εάν δεν πρέπει να τα πάρουν αυτοί τα αναδρομικά τότε ποίοι τα δικαιούται ??οι ναυτικοί??? Έλα ντε εεε!!!
    Εάν δεν σταματήσουμε να !!!πολιτικοφερομαστε !!!τίποτε δεν μπορεί νά φτιάξουμε!!! νομίζω??
    Άντε γειά στην παρέα!!!

    Kostas Kouskousakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή