Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ... ;


Μήπως το Σύμπαν σήμερα Μας εκδικείται για την αλλοίωση της φύσης ;


Δεν είμαι ούτε επιστήμονας ούτε αστροφυσικός απλώς πιστεύω ότι διαθέτω το κοινό μυαλό την απλή σκέψη και λογική του κάθε ανθρώπου ! Βλέποντας καθημερινά και κάνοντας ανασκόπηση όλων των παγκόσμιων γεγονότων αναρωτιέμαι γιατί αυτή η μεγάλη εκδίκηση του εξ ουρανού Κυβερνήτου ;
Όπου και να κοιτάξεις όπου και να γυρίσεις ακούς και βλέπεις φυσικές καταστροφές ή τις λεγόμενες Θεομηνίες ; Και το πρώτο και μεγάλο ερώτημα μου είναι από πού κι ως πού ονομάστηκαν οι φυσικές καταστροφές Θεομηνίες ;



Από το Διαδίκτυο 

Μήπως πράγματι υπάρχει ο Θεός ή όποια ανώτερη φυσική δύναμη που έφτιαξε το Σύμπαν εκδικείται τον βιασμό του φυσικού περιβάλλοντος που μας πρόσφερε για να ζούμε ; Μας χάρισε πλουσιοπάροχα όλες τις φυσικές ανέσεις, τον Ήλιο την θάλασσα τους κάμπους τα βουνά και τα λαγκάδια τα δέντρα και την καλλιέργεια της γης με τους κήπους της Εδέμ τα φυτά και τα ζώα τους μπαξέδες και τα σπαρτά τα λουλούδια και τα φρούτα !
Τώρα για τα μήλα έχω την αμφιβολία το τι ρόλο έπαιξαν στην ζωή των πρωτόπλαστων κατά τας γραφάς. Άραγε υπάρχει ο αρχικός παράδεισος στο υπερπέραν και η Γη είναι η πραγματική κόλαση ; Μετά από εκατομμύρια χρόνια της ανθρώπινης ύπαρξης με όλο τον βιασμό της γης και της φύσης άρχισαν όλοι οι επιστήμονες να επανέρχονται στις φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές που από γενέσεως της γης και του Σύμπαντος είχαν και τις απεμπόλησαν .
Μήπως όλα τα σημερινά φυσικά φαινόμενα με τις τεράστιες καταστροφές και τον αφανισμό χιλιάδων ανθρώπων Μας προειδοποιούν ότι είναι καιρός να επανέλθουμε στις φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές που μας χάρισαν από γενέσεως του Σύμπαντος και να εκμεταλλευτούμε ότι μας προσφέρει η επί της γης φύση ;


Από το διαδίκτυο 


Μήπως πρέπει να σταματήσουν οι γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες και μαύρο χρυσό ή τα χρυσορυχεία ή όλες οι ορυκτές πρώτες ύλες από τα έγκατα της γης που χρησιμοποιούνται για τον πλουτισμό πέντε δέκα μεγαλοτραπεζιτών του κόσμου πού κατά τακτά χρονικά διαστήματα προκαλούν πολέμους για την παρουσία τους και την επικράτηση τους σε ξένα χωράφια διαφορετικών κρατών και κυβερνήσεων ;
Και επανέρχομαι και πιστεύω να μην είναι πλέον πολύ αργά να σταματήσει ο βιασμός της γης και να αρκεστούμε και να εκμεταλλευτούμε τον Ήλιο τον αέρα την θάλασσα και ότι μας προσφέρει η γη στην επιφάνεια της όλα τα καλά και πλούσια αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ που έλεγαν οι αρχαίοι παλαιοί μας πρόγονοι . Και το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί γίνονται όλοι οι πόλεμοι ; Η απάντηση φυσικά είναι πολύ απλή .


Από το διαδίκτυο 

Για να επικρατήσει η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου και υδρογονανθράκων και τον πλουτισμό των ολίγων για να παραμένουν ισχυροί ανά τον κόσμο.Μήπως πρέπει πραγματικά να παραμείνουμε ολιγαρκείς και να σταματήσουν οι σπατάλες και οι Μαύρες Παρασκευές της εξαπάτησης και της κοροϊδίας της ανθρώπινης ύπαρξης και της βλακείας ; Εύχομαι καλά Μυαλά σε όλη την ανθρωπότητα !

Τώρα για το Σύμπαν και τον Θεό ο καθένας έχει τις προσωπικές του απόψεις είτε λέγεται Θεός ή Αλλάχ αλλά προπαντός Μαμμωνάς !
Καλό Σαββατοκύριακο με Υγεία και Χαρά !
Χίος 30 Νοεμβρίου 2019

















Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς
Καλλιμασιωτης







2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΙΣΟΖΥΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Μπάμπης Ζωντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή