Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!




Άρθρο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΥΝΚΗ


 ΤΟ ΜΩΡΟ! ΤΟ ΜΩΡΟ! ΤΟ ΜΩΡΟ!








Κάποιο ... μωρό 


Περασμένες μου Αγάπες του καιρού ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ!!
Δυστυχώς η ανεπάρκεια, ο ενδοτισμός, τα δικά μας παιδιά της καλής και της κομματικής νομενκλατούρας έχουν γίνει οι νομοφύλακες και θεματοφύλακες αυτού του δύσμοιρου τόπου. Χαλάσματα!!  Γκρεμίσματα !! Χαλάσματα!!

Λες και καθημερινά έχουμε σεισμό 8,2 Ρίχτερ!!
Ισοπέδωση και καταστροφή των πάντων!! Τα καλά μας παιδιά δεν ορρωδούν προ ουδενός. Έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους. ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ανεπαρκείς υπουργοί μας φλομώνουν με τις μπαρούφες τους. Ότι μαλθακία τους έρχεται στο ακατοίκητο την ξαμολούν και νομίζουν ότι λένε εξυπνάδες. Προσπαθούν ποικιλοτρόπως να ευνουχίσουν ένστολους και δικαστικούς!!
Αξιότιμοι και αξιοσέβαστοι κύριοι δικαστές, κύριοι, κύριοι της Δημόσιας Τάξεως!! ΠΑΡΤΕ πλέον τις πρωτοβουλίες και τα ινία στα χέρια σας και επιβάλλετε την έννομη τάξη. Οι ανεγκέφαλοι σας έχουν αποψιλώσει!!! Ο λαός το βλέπει και ανησυχεί, τρομάζει, κλαίει για την κατάντια που μας έχουν φθάσει. Δεν είναι δυνατόν εκατόν μπαχαλάκηδες να τρομοκρατούν τους πάντες!! Δεν είναι δυνατόν να γίνονται ηλεκτρονικές προσκλήσεις για την εγγραφή στις ομάδες τους και να κοιμόμαστε τον ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!



Πηγή φωτογραφίας :  www.cnn.gr



Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τεράστιες ζημιές σε δημόσια κτίρια και σε περιουσίες που με ιδρώτα έχουν στήσει επαγγελματίες και να μην ιδρώνει το ΑΦΤΙ κανενός!! Ποιος τελικά πληρώνει τα σπασμένα; Φυσικά ο κατά-ταλαιπωρημένος  φορολογούμενος που ασφυκτιά από την βαριά και ασήκωτη φορολογία.
 Φροντίστε τα καλόπαιδα να τα πιάσετε στον ύπνο  και να τα μπουζουριάσετε δίχως έλεος.
ΒΑΛΤΕ τους αυστηρές ποινές φυλάκισης και να πληρώσουν τα σπασμένα και οι ίδιοι και οι μπαμπακούλες τους. Μέσα στον όχλο κάνουν τους ήρωες.  Για απομονώστε τους!!! Θα κλαψουρίζουν και θα κατουρούν τα βρακιά τους. Δεν λέω παντελόνια γιατί αυτά τα φορούν μόνο οι πραγματικοί άντρες!!
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε να χλευάζονται να ποδοπατούνται, να ξυλοκοπούνται ασπρομάλληδες υπερήλικες και να μην μπορούν να εφαρμόσουν το νόμο οι ένστολοι επειδή τους δένουν τα χέρια.
Κάποιοι χαϊδεύουν τα καμάρια τους!!!

Σε λίγες μέρες θα συμπληρώσω τα εβδομήντα ένα μου χρόνια, είμαι δυνατός και ακμαίος και δεν φοβάμαι τίποτα!! Δεν ξέρω όταν θα φτάσω τα εκατόν δέκα που σκοπεύω να πάω, πως θα είμαι!! Γι’ αυτό με την πείρα των χρόνων μου
ΚΑΤΗΓΟΡΩ!!! 
Τους ανεγκέφαλους κυβερνώντες και τους στέλνω το εξής μήνυμα:
Να πάρουν τα χέρια τους πάνω από τους θεσμούς, να πάψουν να τους απαξιώνουν και να τους τρομοκρατούν γιατί ήγγικεν  η ώρα τους. Θ’ έρθει η στιγμή που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!! Θα τρίβουν τα μάτια τους και θα χύνουν μαύρο δάκρυ για τα ΔΕΙΝΑ που μας προκάλεσαν τα χρόνια που δυστυχώς μας κυβέρνησαν.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

Δεν τους έμεινε τσίπα από φιλότιμο εάν φυσικά γνωρίζουν τι είναι!!

ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ από την καταπίεση, το πατρονάρισμα και την ποδηγεσία που σας οδηγούν!!
Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το χέρι της!!
















ΧΙΟΣ 
23/05/2018



  

7 σχόλια:

  1. Σελδζουκοι ροπαλοφοροι καραδοκουν.

    Χαγάνοι ορνεοκεφαλοι βυσσοδομουν.

    Σκυλοκοιτες και νεκροσιτοι κι ερεβομανεις κοπροκρατουν το μελλον.

    Οπου και να σας βρισκει το .................

    Καμάρης Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ;;ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΤΥΠΙΕΤΕ ΟΤΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩΝΤΕ

    Γιάννης Αγορής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα καπεταν μυχαλη διστυχος οπος τα λέει ηναι

    Γιάννης Μυλωνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μωρό μίλησε και λάλησε έλα πάνσοφε Λαέ -από τρελό και από μωρό μαθαίνεις την αλήθεια-ρε μπας και μας κυβερνάνε τρελοί και ΜΩΡΟΙ και χαμπάρι δεν πήραμε.-

    Zois Lekatsas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτό το <> είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια της χώρας μας,,,,,,

    Νίκος Παντελή Μονιώδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή